Kennel Feedback's
Uppdaterad:
2023-09-28
kl 12:54
Galleri Meriterade hundar

Pia

Jag bor i Tyresö med min man Ola sönerna Niklas och Andreas och våra hundar. Jag skaffade min första flat 1983 en hane från Maria Esbjörnsson. Det blev många resor till Linköping för träningar och annat skoj!

1989 kom så O'Flanagan Alla Tiders "Jazza" in i mitt liv en härligt glad snäll och arbetsvillig tik från Eva-Lis och Lena. Jazza var rolig att jobba med och det blev en hel del vänstervarv också.

Mitt stora intresse är att jobba med våra hundar och då framför allt med apporteringsträning som jag tycker är så roligt speciellt ihop med våra valpköpare.

Målet med vår uppfödning är att få fram arbetsvilliga, sunda hundar med en funktionell exteriör.

 

Ola

Jag har växt upp i Stockholm och har spenderat stor tid i skärgården med jakt på rådjur och sjöfågel. Jag blev tidigt intresserad av apportering och köpte min första Golden på 80-talet. Intresset växte och efter en del hundar, kurser, tävlingar, provarrangemang, föreningsidkande mm träffade jag Pia 2005 och blev en del i Kenneln. 

Sedan dess har det varit Flat för hela slanten även om jag jagat med en hel del olika raser genom åren. 2010 fick jag chansen att bli retrieverdomare vilket gett en ny erfarenhet. Jag älskar att träna och lägga upp träningar och vid förfrågningar kan jag även hålla kurs! Det som ger mest är all kontakt med alla underbara valpköpare!

Mitt motto; det ska alltid vara roligt!